CAVAR

CAVAR erbjuder tjänster inom Entreprenad branschen. Vi utför allt från mindre trädgårdsarbeten till stora industri jobb.

Om Oss

CAVAR erbjuder tjänster inom entreprenad branschen. Vi utför allt från mindre trädgårdsarbeten till stora industri arbeten. CAVAR är en entreprenör inom mark & transport. Vår bas är Varberg där vi har lager och kontor. Företaget drivs av Andreas, Jörgen & Jens. Välkommen!

VI KLARAR NÄSTAN ALLT INOM MARKARBETEN

Vi genomför det allra mesta som har med markarbeten och entreprenad att göra. Vårt arbetsområde är framför allt förlagt till Hallands län och andra städer och orter i dess närhet av Hallands län. Vi har en mycket lång erfarenhet och en kompetens som är omfattande inom det mesta som har med vår bransch att göra. Vi ser till att du som kund får den hjälp du är i behov av, när du vänder dig till oss.

CAVAR utför all inom branschen förekommande grävning av olika slag: Avlopp, trädgårdsarbeten, grunder, dränering och isolering hus, skogsvägar, diken, dammar, fiber mm.

Behöver ni professionell hjälp med era projekt?

Vi erbjuder ett brett sortiment av entreprenad arbete, läs mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa er med era projekt.